Autor Wątek: Nie moge dodac tekstu - blad licznika  (Przeczytany 2483 razy)

i

  • Full Member
  • ***
  • Wiadomości: 225
  • Pomógł: 1
    • Zobacz profil
Nie moge dodac tekstu - blad licznika
« dnia: 18 Kwiecień 2013, godz: 13:38 »
Tekst synonimizowany trzykrotnie:


Bez problemu generuje sie zarowno SpinnerChiefem jak i SEOLenivcem.

A po probie dodania:


(prosze zauwazyc, ze tekst sie nie dodaje - zawsze po takim komunikacie sie dodawal)

wodnick

  • Sr. Member
  • ****
  • Wiadomości: 403
  • Pomógł: 11
    • Zobacz profil
Odp: Nie moge dodac tekstu - blad licznika
« Odpowiedź #1 dnia: 18 Kwiecień 2013, godz: 13:45 »
Próbowałeś innej przeglądarki?

i

  • Full Member
  • ***
  • Wiadomości: 225
  • Pomógł: 1
    • Zobacz profil
Odp: Nie moge dodac tekstu - blad licznika
« Odpowiedź #2 dnia: 18 Kwiecień 2013, godz: 14:01 »
Tak, pod Chrome [;-)] i Firefoksem to samo.

ragnar23

  • Sr. Member
  • ****
  • Wiadomości: 480
  • Pomógł: 9
    • Zobacz profil
Odp: Nie moge dodac tekstu - blad licznika
« Odpowiedź #3 dnia: 18 Kwiecień 2013, godz: 14:04 »
ja mam publikera 3.3.5 i nie mam takiego faila... ciekawe

i

  • Full Member
  • ***
  • Wiadomości: 225
  • Pomógł: 1
    • Zobacz profil
Odp: Nie moge dodac tekstu - blad licznika
« Odpowiedź #4 dnia: 18 Kwiecień 2013, godz: 14:08 »
Hmm... a skad masz moj tekst? :D

ragnar23

  • Sr. Member
  • ****
  • Wiadomości: 480
  • Pomógł: 9
    • Zobacz profil
Odp: Nie moge dodac tekstu - blad licznika
« Odpowiedź #5 dnia: 18 Kwiecień 2013, godz: 14:15 »
a co za problem wstawić tekst synonimizowany trzykrotnie? przecież nie musze mieć Twojego ;)

wodnick

  • Sr. Member
  • ****
  • Wiadomości: 403
  • Pomógł: 11
    • Zobacz profil
Odp: Nie moge dodac tekstu - blad licznika
« Odpowiedź #6 dnia: 18 Kwiecień 2013, godz: 15:31 »
Pytałem o przeglądarkę, bo to wygląda na błąd Java Script.
A jak wytniesz z takiego tekstu pół, do dalej jest ten błąd?

publiker.pl

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Wiadomości: 1 867
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
Odp: Nie moge dodac tekstu - blad licznika
« Odpowiedź #7 dnia: 18 Kwiecień 2013, godz: 16:42 »
Prześlij na email ten tekst, który próbujesz zapisać, to sprawdzę i prześlę Ci co na to zaradzić.

i

  • Full Member
  • ***
  • Wiadomości: 225
  • Pomógł: 1
    • Zobacz profil
Odp: Nie moge dodac tekstu - blad licznika
« Odpowiedź #8 dnia: 18 Kwiecień 2013, godz: 17:15 »
Poszło.

publiker.pl

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Wiadomości: 1 867
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
Odp: Nie moge dodac tekstu - blad licznika
« Odpowiedź #9 dnia: 18 Kwiecień 2013, godz: 19:12 »
Odpowiedź na rozwiązać ten problem też poszła na email :)