Autor Wątek: Integracja z Captcha Sniper  (Przeczytany 5914 razy)

Eline

  • Sr. Member
  • ****
  • Wiadomości: 289
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
Integracja z Captcha Sniper
« dnia: 01 Kwiecień 2012, godz: 17:16 »
Witam
Prosze o rozwazenie tej mozliwosci. Z tego co wiem autor softu udostepnia wtyczki do polaczenia tego softu z dowolna aplikacja (a tym php). Inne osoby ktorym potrzebny jest CS - prosze o dopisywanie sie w tym watku.

sargon162

  • Jr. Member
  • **
  • Wiadomości: 67
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
Odp: Integracja z Captcha Sniper
« Odpowiedź #1 dnia: 01 Kwiecień 2012, godz: 20:57 »
Nie korzystałem z tego systemu, ale wielokrotnie słyszałem że to lipa (nieskuteczny)

Oczywiście mogłem źle słyszeć
http://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=149640" -[wykonam] Indeksowanie linków - 105000 miesięcznie!, Indeksacja w skali 70-99%

Eline

  • Sr. Member
  • ****
  • Wiadomości: 289
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
Odp: Integracja z Captcha Sniper
« Odpowiedź #2 dnia: 01 Kwiecień 2012, godz: 22:20 »
Rozumiem ze nabijasz posty :) Nie korzystales, nie wiesz, ale wyrazasz swoja opinie dodajac ze mozesz nie miec racji ... Ciekawy post, jakbym sluchal polityka ;)

publiker.pl

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Wiadomości: 1 867
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
Odp: Integracja z Captcha Sniper
« Odpowiedź #3 dnia: 02 Kwiecień 2012, godz: 17:55 »
Nie bardzo widzę jak miałoby to działać, bo Captcha Sniper jest to aplikacja pod Windows.

Eline

  • Sr. Member
  • ****
  • Wiadomości: 289
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
Odp: Integracja z Captcha Sniper
« Odpowiedź #4 dnia: 02 Kwiecień 2012, godz: 18:59 »
Tak samo jak w przypadku wszystkich innych aplikacji webowych ;)
« Ostatnia zmiana: 03 Kwiecień 2012, godz: 13:03 wysłana przez publiker.pl »

valdoorf

  • Full Member
  • ***
  • Wiadomości: 111
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
Odp: Integracja z Captcha Sniper
« Odpowiedź #5 dnia: 03 Kwiecień 2012, godz: 08:58 »
ja również byłbym za integracją z z CS - jestem z tych, co wolą jednorazowe opłaty...

a jeśli chodzi o wypowiedź @sargon162 to tutaj jest wszystko ładnie napisane http://seo-z.pl/captcha-sniperczas znalezienia i przeczytania artykułu jest porównywalny do czasu napisania postu, więc @Eline chyba trafił w sedno prawdy :)
« Ostatnia zmiana: 03 Kwiecień 2012, godz: 09:12 wysłana przez valdoorf »

sargon162

  • Jr. Member
  • **
  • Wiadomości: 67
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
Odp: Integracja z Captcha Sniper
« Odpowiedź #6 dnia: 03 Kwiecień 2012, godz: 11:11 »
Rozumiem ze nabijasz posty :)
¬le rozumiesz

Czasami coś pisze bo "gdzieś tam" przeczytałem w internecie i nie będę tego specjalnie szukał aby to umieścić w poście

http://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=145668&st=0

Po drugie zamierzałem kupić takie narzędzie: http://www.forum-bot.com/ , producent na swojej stronie informuje że korzysta z takiej samej technologi co captcha sniper. A tutaj opisują że ten program i ten system do łamania captchy jest słaby: http://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=141261&hl=\forum%20bot\&st=15

Cytuj
Oczywiście mogłem źle słyszeć
Bo mogłem źle słyszeć, bo nie testowałem, ale tych powyższych informacji z palca sobie nie wyssałem

@valdoorf
Cytuj
a jeśli chodzi o wypowiedź @sargon162 to tutaj jest wszystko ładnie napisane
Kod: [Zaznacz]

http://seo-z.pl/captcha-sniper

czas znalezienia i przeczytania artykułu jest porównywalny do czasu napisania postu
vice versa
http://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=149640" -[wykonam] Indeksowanie linków - 105000 miesięcznie!, Indeksacja w skali 70-99%

Eline

  • Sr. Member
  • ****
  • Wiadomości: 289
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
Odp: Integracja z Captcha Sniper
« Odpowiedź #7 dnia: 03 Kwiecień 2012, godz: 16:27 »
Forum bota testowalem przez chwile i zdecydowalem sie na zakup xrumera :) Tu 77 usd tam 100 usd i tak zamiast polsrodkow/kopii juz dawno bym mial oryginal ;) Takze teraz zbieram na spamiarke z X ;)

Eline

  • Sr. Member
  • ****
  • Wiadomości: 289
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
Odp: Integracja z Captcha Sniper
« Odpowiedź #8 dnia: 04 Kwiecień 2012, godz: 13:07 »
@Publiker - pomyslicie nad tematem ? Dla mnie priorytet tuz po pojedynczym wpisie na precel i zarzadzaniu baza katalogow.
Pozdrawiam

publiker.pl

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Wiadomości: 1 867
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
Odp: Integracja z Captcha Sniper
« Odpowiedź #9 dnia: 05 Kwiecień 2012, godz: 14:42 »
Pomyślimy, musimy się przyjrzeć tematowi, żeby ocenić jak to zrobić - może nie będzie to takie trudne do wprowadzenia.

Eline

  • Sr. Member
  • ****
  • Wiadomości: 289
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
Odp: Integracja z Captcha Sniper
« Odpowiedź #10 dnia: 05 Kwiecień 2012, godz: 16:30 »
Super, ale tak jak pisze sa wazniejsze rzeczy na ktore czeka wiele osob ;)

publiker.pl

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Wiadomości: 1 867
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
Odp: Integracja z Captcha Sniper
« Odpowiedź #11 dnia: 06 Kwiecień 2012, godz: 11:17 »
Z tego co widzę, to na razie Captcha Sniper nie obsługuje takich tokenów, jakie są w SeoKatalogach, co jest dużym minusem.

Eline

  • Sr. Member
  • ****
  • Wiadomości: 289
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
Odp: Integracja z Captcha Sniper
« Odpowiedź #12 dnia: 22 Kwiecień 2012, godz: 11:58 »
Rozmawiam dużo z autorem tego softu i "lada moment" ma byc cos na zasadzie "learning mode", gdzie bedzie mozna definiowac wlasne captha. Tak wiec mozna bedzie dorzucic soeki czy co tam kto chce ;)

ditum.org

  • Full Member
  • ***
  • Wiadomości: 107
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
    • Pozycjonowanie
Odp: Integracja z Captcha Sniper
« Odpowiedź #13 dnia: 26 Wrzesień 2012, godz: 16:08 »
Jest szansa na wdrożenie tego w Publikerze?

publiker.pl

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Wiadomości: 1 867
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
Odp: Integracja z Captcha Sniper
« Odpowiedź #14 dnia: 26 Wrzesień 2012, godz: 17:35 »
Tak.