Autor Wątek: Brak tekstów  (Przeczytany 3404 razy)

ditum.org

  • Full Member
  • ***
  • Wiadomości: 107
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
    • Pozycjonowanie
Brak tekstów
« dnia: 21 Listopad 2011, godz: 21:00 »
Po dzisiejszej aktualizacji nie mam żadnego opublikowanego tekstu w żadnej z grup.

motyl

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 1
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
Odp: Brak tekstów
« Odpowiedź #1 dnia: 21 Listopad 2011, godz: 22:33 »
mam to samo ;(

ditum.org

  • Full Member
  • ***
  • Wiadomości: 107
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
    • Pozycjonowanie
Odp: Brak tekstów
« Odpowiedź #2 dnia: 22 Listopad 2011, godz: 07:12 »
OK, sam sobie poradziłem.
Trzeba zatwierdzić widok filtra przyciskiem "OK"

publiker.pl

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Wiadomości: 1 867
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
Odp: Brak tekstów
« Odpowiedź #3 dnia: 22 Listopad 2011, godz: 10:10 »
OK, dzięki za informacje, zaraz to sprawdzimy. Widocznie filtr za bardzo filtruje ;)

marcin

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 22
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
Odp: Brak tekstów
« Odpowiedź #4 dnia: 22 Listopad 2011, godz: 13:09 »
Troszę to bez sensu, że trzeba klikać żeby pokazało teksty dla danej grupy, będąc już w grupie :)

publiker.pl

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Wiadomości: 1 867
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
Odp: Brak tekstów
« Odpowiedź #5 dnia: 22 Listopad 2011, godz: 13:55 »
Wydaje mi się, że wystarczy tylko raz kliknąć, zaraz po aktualizacji - wynika to z jakichś danych, które zostały w cookies z poprzedniej wersji programu.

Jeśli problem będzie się powtarzał, to dajcie znać, bo mi się nie udało powtórzyć tej sytuacji w swojej instalacji.

marcin

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 22
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
Odp: Brak tekstów
« Odpowiedź #6 dnia: 22 Listopad 2011, godz: 15:17 »
Po skopiowaniu projektu trzeba je przefiltrować za każdym razem - wydaje mi sie że bez sensu

publiker.pl

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Wiadomości: 1 867
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
Odp: Brak tekstów
« Odpowiedź #7 dnia: 22 Listopad 2011, godz: 16:06 »
Niestety, ale nie udaje mi się powtórzyć tego problemu u siebie. Jak to zrobić? :) Chętnie bym to poprawił, ale jak nie widzę tego błędu, to trudno ustalić co nie działa.

ditum.org

  • Full Member
  • ***
  • Wiadomości: 107
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
    • Pozycjonowanie
Odp: Brak tekstów
« Odpowiedź #8 dnia: 22 Listopad 2011, godz: 16:56 »
To mnie zawsze zastanawia, u programisty zawsze wszystko działa poprawnie ;D

publiker.pl

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Wiadomości: 1 867
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
Odp: Brak tekstów
« Odpowiedź #9 dnia: 22 Listopad 2011, godz: 17:46 »
No niestety nie da się wszystkie w 100% sprawdzić, tym bardziej, że program jest instalowany na różnych serwerach o różnych konfiguracjach. A konfiguracje są czasem kosmicznie finezyjne :)

Jeśli jest jakiś problem, to proszę mi wierzyć, że to nam najbardziej zależy na tym, aby go szybko wyeliminować i nie mieć już z tym dalszych problemów.

djbit

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 26
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
Odp: Brak tekstów
« Odpowiedź #10 dnia: 29 Listopad 2011, godz: 13:51 »
U mnie zaś co chwilę się zmienia z "wszystkie" na "opublikowane".

Dzieje się to po edycji tekstu, gdy kliknę zapisz lub anuluj i program wraca do listy tekstów.
Wtedy w okienku "pokaż: wszystkie" zmienia się na "pokaż: opublikowane"

To trochę jest denerwujące.

publiker.pl

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Wiadomości: 1 867
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
Odp: Brak tekstów
« Odpowiedź #11 dnia: 29 Listopad 2011, godz: 15:31 »
Dzięki za informacje, zaraz to sprawdzimy.