Autor Wątek: Przeniesienie licencji w odwrotnej kolejności  (Przeczytany 1167 razy)

slawek

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 2
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
Przeniesienie licencji w odwrotnej kolejności
« dnia: 28 Styczeń 2014, godz: 14:56 »
Mam pytanie, zmienialiśmy serwer, na którym stał m.in. publiker, przenosiliśmy całą zawartość. Ja oczywiście skapnąłem się, że coś z publikerem jest nie tak, dopiero, gdy istniejące projekty w publikerze, które wcześniej działały bez problemu, teraz teoretycznie są ok, ale nic się nie wysyła.
Stąd pytanie - czy jeśli na nowym serwerze kliknę na dezaktywację, to muszę postępować z tą instrukcją instalacji od początku, czy wystarczy dezaktywować i ponownie aktywować? Wolałbym uniknąć kopiowania bazy danych, bo wszystko w zasadzie jest na swoim miejscu i działa, jedynie wysyłka wpisów nie śmiga.

publiker.pl

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Wiadomości: 1 867
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
Odp: Przeniesienie licencji w odwrotnej kolejności
« Odpowiedź #1 dnia: 02 Luty 2014, godz: 22:23 »
To dezaktywacja nie ma nic do tego. Prawdopodobnie nie ustawiłeś crona :)

Zobacz również:
CRON: Konfiguracja uruchamiania zadań CRON na serwerze