Autor Wątek: Błąd publikera - rozwinięte menu na stałe  (Przeczytany 1456 razy)

Bw

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 8
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
Błąd publikera - rozwinięte menu na stałe
« dnia: 05 Listopad 2013, godz: 14:50 »
Witam

W kodzie źródłowym /administrator/index.php?gsPath=user od końca linii 58 do końca skryptu </script> mam jakby zakomentowany kawałek kodu.


/*
            if(responseHTML.indexOf('</head><body><script type="text/javascript">if(!NREUMQ.f){NREUMQ.f=function(){NREUMQ.push(["load",new Date().getTime()]);var e=document.createElement("script");e.type="text/javascript";e.src=(("http:"===document.location.protocol)?"http:":"https:")+"//"+"js-agent.newrelic.com/nr-100.js";document.body.appendChild(e);if(NREUMQ.a)NREUMQ.a();};NREUMQ.a=window.onload;window.onload=NREUMQ.f;};NREUMQ.push(["nrfj","beacon-2.newrelic.com","c7a76813d1","2544990","NgQBZkcCW0dRVRdYWA9ONkBcTFRQXV8NWEQVEwJGWhEaXV5SBkkZEQkT",0,106,new Date().getTime(),"","","","",""]);</script></body>') > 0) {
               bDoItAgain = true;
               alert(responseHTML);
            }
*/

 Jakby ten komentarz od 57-62 lini z "if" jakoś błędnie działał co daje mi error w postaci wyplucia nad publikerem reszty skryptu:


"') > 0) { bDoItAgain = true; alert(responseHTML); } */ } else { bDoItAgain = true; }; if(cronResult=='7') { }; if(cronResult=='9') { var winNumber = sUpdateId.substr(0, 1); // pierwszy znak, to numer okna manualnego dodawania if(winNumber=='0') goNow0(); if(winNumber=='1') goNow1(); if(winNumber=='2') goNow2(); if(winNumber=='3') goNow3(); }; }; }; return bDoItAgain; } var maxLoops, i; function ajaxRequestManualLoopXFunction(sUrl, sUpdateId) { i++; var req = new Request.HTML( { method: 'post', async: true, evalScripts: true, url:sUrl, onSuccess: function(responseTree,responseElements,responseHTML) { //var h = responseTree.getElement('cronResult'); //alert('h='+h); /* responseElements.each(function(element){ if(element.get('tag')=='cronresult') alert('tag value= '+element.get('html')); }); */ $(sUpdateId).adopt(responseTree); bDoItAgain = doItAgainX(responseHTML, sUpdateId); if((i==maxLoops) || bDoItAgain==false ) { hideAjaxSpinner(sUpdateId, 'am'); return } else { t=setTimeout("ajaxRequestManualLoopXFunction('"+sUrl+"','"+sUpdateId+"')",1); } }, onFailure: function() { $(sUpdateId).set('text', 'Wysłanie zapytania nie powiodło się'); } }).send(); } function ajaxRequestManualLoopX(sUrl, sUpdateId) { if(typeof tinyMCE != 'undefined') removeEditors(sUpdateId); maxLoops = 99; showAjaxSpinner(sUpdateId, 'am'); i=0; ajaxRequestManualLoopXFunction(sUrl, sUpdateId); return false; }; function ajaxFormRequestManualLoop(sUrl, sUpdateId, formName) { if(typeof tinyMCE != 'undefined') removeEditors(sUpdateId); showAjaxSpinner(sUpdateId, 'am'); if(typeof tinyMCE != 'undefined') tinyMCE.triggerSave(); var formObj = $(formName); formObj.set('send', {url: sUrl, method: 'post', evalScripts: true, async: true, onSuccess: function(responseText,responseXML) { $(sUpdateId).set('html', responseText); hideAjaxSpinner(sUpdateId, 'am'); var bDoItAgain = doItAgainX(responseText, sUpdateId); if(bDoItAgain) { ajaxRequestManualLoopX(sUrl, sUpdateId); return; }; } } ).send(); }; function switchView(easy) { if(easy==1) { $$('div.normalView').each(function(ninja){ ninja.setStyle('display', 'block'); }); Cookie.write('viewType', 1, {path: '/administrator/', duration: 356}); $('normalViewSwitch').set( { 'styles' : { 'font-weight' : 'bold', 'text-decoration' : 'underline' } }); $('easyViewSwitch').set( { 'styles' : { 'font-weight' : 'normal', 'text-decoration' : 'none' } }); } else { $$('div.normalView').each(function(ninja){ ninja.setStyle('display', 'none'); }); Cookie.write('viewType', 0, {path: '/administrator/', duration: 356}); $('easyViewSwitch').set( { 'styles' : { 'font-weight' : 'bold', 'text-decoration' : 'underline' } }); $('normalViewSwitch').set( { 'styles' : { 'font-weight' : 'normal', 'text-decoration' : 'none' } }); } } "

Czego może to być wina ?
« Ostatnia zmiana: 05 Listopad 2013, godz: 15:03 wysłana przez Bw »

publiker.pl

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Wiadomości: 1 867
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
Odp: Błąd publikera - rozwinięte menu na stałe
« Odpowiedź #1 dnia: 06 Listopad 2013, godz: 14:31 »
Spróbuj pobrać pełną paczkę instalacyjną i jeszcze raz przegrać cały katalog 'administrator' na serwer, nadpisując stare pliki nowymi. Jeśli nie pomoże, to daj znać na email, to dokładnie to sprawdzimy.

Bw

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 8
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
Odp: Błąd publikera - rozwinięte menu na stałe
« Odpowiedź #2 dnia: 06 Listopad 2013, godz: 16:33 »
Wgrywałem i folder admina i postawiłem na innej domenie od nowa publikera z paczki. I w nowym i starym mam ten sam problem. Przesłałem wjazdy i linka na maila.

publiker.pl

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Wiadomości: 1 867
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
Odp: Błąd publikera - rozwinięte menu na stałe
« Odpowiedź #3 dnia: 08 Listopad 2013, godz: 13:52 »
Nic nie dostałem na email :( Spróbuj przesłać jeszcze raz na biuro@publiker.pl.