Autor Wątek: Błąd testu eweblink  (Przeczytany 5521 razy)

parob

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 19
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
Błąd testu eweblink
« dnia: 04 Listopad 2013, godz: 13:57 »
Nie mogę zrobić testu e-weblinka
"Błąd: operacja nie została wykonana poprawnie
Serwer nie zwrócił poprawnej odpowiedzi - spróbuję później"

Dane do konta eweb prawidłowe.
Wersja Publikera 3.1.0
Co się dzieje? Poproszę o pomoc
Rob
« Ostatnia zmiana: 04 Listopad 2013, godz: 14:02 wysłana przez parob »

wodnick

  • Sr. Member
  • ****
  • Wiadomości: 403
  • Pomógł: 11
    • Zobacz profil
Odp: Błąd testu eweblink
« Odpowiedź #1 dnia: 04 Listopad 2013, godz: 20:03 »
Wersja Publikera 3.1.0

parob

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 19
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
Odp: Błąd testu eweblink
« Odpowiedź #2 dnia: 05 Listopad 2013, godz: 08:06 »
Czyli ten błąd związany jest z wersją Publikera. W kolejnych wersjach został on rozwiązany? Czy tak?

wodnick

  • Sr. Member
  • ****
  • Wiadomości: 403
  • Pomógł: 11
    • Zobacz profil
Odp: Błąd testu eweblink
« Odpowiedź #3 dnia: 05 Listopad 2013, godz: 08:44 »
Nie znam odpowiedzi na to pytanie.
Mogę tylko założyć, że najnowsza wersja posiada aktualną wersję obsługi API eweblink a stara nie.

parob

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 19
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
Odp: Błąd testu eweblink
« Odpowiedź #4 dnia: 05 Listopad 2013, godz: 08:56 »
Rozumiem, dzięki za info.
Pozdrawiam
Rob

togropl

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 6
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
Odp: Błąd testu eweblink
« Odpowiedź #5 dnia: 12 Listopad 2013, godz: 12:05 »
Ja mam Publikera w najnowszej wersji 3.4.9 i mam ten sam problem.

wodnick

  • Sr. Member
  • ****
  • Wiadomości: 403
  • Pomógł: 11
    • Zobacz profil
Odp: Błąd testu eweblink
« Odpowiedź #6 dnia: 12 Listopad 2013, godz: 14:26 »
A w zakładce Narzędzia wszystko Ci się świeci na zielono?

togropl

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 6
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
Odp: Błąd testu eweblink
« Odpowiedź #7 dnia: 13 Listopad 2013, godz: 10:39 »
Tak.
Wykonałem też trzy testy dostępne na dole - wszystko OK.
Podłączyłem inne konto weblink - ten sam problem.
U Was działa prawidłowo?

publiker.pl

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Wiadomości: 1 867
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
Odp: Błąd testu eweblink
« Odpowiedź #8 dnia: 14 Listopad 2013, godz: 09:57 »
Używasz pakietu STANDARD czy PRO w weblinku?

parob

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 19
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
Odp: Błąd testu eweblink
« Odpowiedź #9 dnia: 30 Grudzień 2013, godz: 13:11 »
Wersja Publikera 3.4.9
e-weblink STANDARD
Wyskakuje błąd:
"Błąd: operacja nie została wykonana poprawnie
Serwer nie zwrócił poprawnej odpowiedzi - spróbuję później"

Taki sam błąd pojawia się też na koncie PRO

Co może być nie tak?

parob

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 19
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
Odp: Błąd testu eweblink
« Odpowiedź #10 dnia: 07 Styczeń 2014, godz: 08:24 »
Dodam jeszcze, że obecnie Publiker jest na serwerze home.pl.
Jednak wcześniej na vps też był taki sam problem.

publiker.pl

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Wiadomości: 1 867
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
Odp: Błąd testu eweblink
« Odpowiedź #11 dnia: 07 Styczeń 2014, godz: 13:24 »
Prześlij na email dane dostępu do panelu Publikera, to sprawdzimy.

buggie

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 3
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
Odp: Błąd testu eweblink
« Odpowiedź #12 dnia: 16 Styczeń 2014, godz: 15:11 »
U mnie ten sam problem na dwóch licencjach 2.2.1 i 3.4.9.

publiker.pl

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Wiadomości: 1 867
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
Odp: Błąd testu eweblink
« Odpowiedź #13 dnia: 18 Styczeń 2014, godz: 14:58 »
Proszę przesłać dane dostępu na email, to sprawdzimy. Do tej pory żadnych danych na email nie dostaliśmy w tej sprawie :(

buggie

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 3
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
Odp: Błąd testu eweblink
« Odpowiedź #14 dnia: 18 Styczeń 2014, godz: 18:20 »
Wysłałem wiadomość e-mail.