Autor Wątek: Linki w treści  (Przeczytany 3317 razy)

Jeden

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 3
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
Linki w treści
« dnia: 17 Październik 2013, godz: 09:34 »
Czy istnieje możliwość skonfigurowania projektu tak, aby dodając do katalogów nie dodawać linków w treści? W chwili obecnej gdy próbuję dodać tekst bez linków w treści (ctrl+q) teksty nie są akceptowane, otrzymuję komunikat: UWAGA: Tekst nie może być opublikowany, ponieważ MUSI zawierać co najmniej jeden link! Wpisy nie zawierające linków nie mogą być wysłane do precli oraz niektórych katalogów.
« Ostatnia zmiana: 17 Październik 2013, godz: 09:39 wysłana przez Jeden »

publiker.pl

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Wiadomości: 1 867
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
Odp: Linki w treści
« Odpowiedź #1 dnia: 17 Październik 2013, godz: 11:34 »
Nie mam na to pomysłu - w całej historii programu nikt jeszcze o to nie pytał :) Użytkownicy raczej chcą jak najwięcej linków w treści. Ewentualnie możesz ustawić w konfiguracji grupy, aby dodawał tylko 1 link w treści.

wodnick

  • Sr. Member
  • ****
  • Wiadomości: 403
  • Pomógł: 11
    • Zobacz profil
Odp: Linki w treści
« Odpowiedź #2 dnia: 17 Październik 2013, godz: 12:34 »
Pytał, pytał.
I to już kilka razy. :)

Jeden

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 3
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
Odp: Linki w treści
« Odpowiedź #3 dnia: 17 Październik 2013, godz: 17:03 »
Czyli nie znajdzie się na to żaden sposób? :( Nie dałoby się w jakiś prosty i przyjemny sposób dorzucić opcji 0 linków?

publiker.pl

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Wiadomości: 1 867
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
Odp: Linki w treści
« Odpowiedź #4 dnia: 17 Październik 2013, godz: 19:09 »
Pytał, pytał.
I to już kilka razy. :)
No tak, ale to wtedy chodziło o precle - żeby nie było linka w treści :)

Nie dałoby się w jakiś prosty i przyjemny sposób dorzucić opcji 0 linków?
Hmmmm... muszę sprawdzić :) Zobaczymy, może dla katalogów nie byłoby z tym problemu.

djbit

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 26
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
Odp: Linki w treści
« Odpowiedź #5 dnia: 20 Październik 2013, godz: 13:18 »
Właśnie miałem o tym samym pisać :).
Dobrzy by było gdyby dla katalogów można wyłączyć takie linki.

djbit

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 26
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
Odp: Linki w treści
« Odpowiedź #6 dnia: 20 Październik 2013, godz: 13:54 »
Przy okazji napiszę o błędzie, który zauważyłem: używając "Generuj przykładowe teksty" nie wstawia mi linka do treści wygenerowanych tekstów. Co najdziwniejsze w jednej grupie wstawia, w drugiej nie wstawia.

Kopiusz

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 6
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
Odp: Linki w treści
« Odpowiedź #7 dnia: 27 Październik 2013, godz: 08:46 »
No dokładnie Panie Tomaszu, przy obecnych zmianach algorytmu to jest bardzo ważne, żeby nie było linka w treści. Tymczasem się nie da :)

publiker.pl

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Wiadomości: 1 867
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
Odp: Linki w treści
« Odpowiedź #8 dnia: 28 Październik 2013, godz: 10:09 »
OK, będziemy o tym pamiętać przy kolejnych aktualizacjach :)

wodnick

  • Sr. Member
  • ****
  • Wiadomości: 403
  • Pomógł: 11
    • Zobacz profil
Odp: Linki w treści
« Odpowiedź #9 dnia: 28 Listopad 2013, godz: 14:04 »
Witam.

Widzę po innych postach że kolejna aktualizacja się kroi.
Czy można liczyć że będzie w niej opcja niezamieszczania linków we wpisach do katalogów (0 linków)?

To kluczowa właściwość po tegorocznych zmianach algorytmu Google.

Obchodzenie tego, także w przypadku płatnych Publikodów, jest bardzo uciążliwe.

Z pozdrowieniami,
wodnick
« Ostatnia zmiana: 28 Listopad 2013, godz: 14:07 wysłana przez wodnick »

djbit

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 26
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
Odp: Linki w treści
« Odpowiedź #10 dnia: 28 Październik 2014, godz: 22:42 »
Czy jest już jakaś opcja aby wyłączyć linki w treści, albo najlepiej jakby była opcja "losowo od 0 do 1" idzie to jakoś zmienić programowo?

publiker.pl

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Wiadomości: 1 867
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
Odp: Linki w treści
« Odpowiedź #11 dnia: 05 Listopad 2014, godz: 16:17 »
Nie ma takiej opcji na tą chwilę.