Autor Wątek: Błąd po aktualizacji do 3.4.7  (Przeczytany 2416 razy)

Bw

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 8
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
Błąd po aktualizacji do 3.4.7
« dnia: 20 Wrzesień 2013, godz: 11:27 »
Witam

Nad publikerem wysypuję mi błąd:
"
') > 0) { bDoItAgain = true; alert(responseHTML); } */ } else { bDoItAgain = true; }; if(cronResult=='7') { }; if(cronResult=='9') { var winNumber = sUpdateId.substr(0, 1); // pierwszy znak, to numer okna manualnego dodawania if(winNumber=='0') goNow0(); if(winNumber=='1') goNow1(); if(winNumber=='2') goNow2(); if(winNumber=='3') goNow3(); }; }; }; return bDoItAgain; } var maxLoops, i; function ajaxRequestManualLoopXFunction(sUrl, sUpdateId) { i++; var req = new Request.HTML( { method: 'post', async: true, evalScripts: true, url:sUrl, onSuccess: function(responseTree,responseElements,responseHTML) { //var h = responseTree.getElement('cronResult'); //alert('h='+h); /* responseElements.each(function(element){ if(element.get('tag')=='cronresult') alert('tag value= '+element.get('html')); }); */ $(sUpdateId).adopt(responseTree); bDoItAgain = doItAgainX(responseHTML, sUpdateId); if((i==maxLoops) || bDoItAgain==false ) { hideAjaxSpinner(sUpdateId, 'am'); return } else { t=setTimeout("ajaxRequestManualLoopXFunction('"+sUrl+"','"+sUpdateId+"')",1); } }, onFailure: function() { $(sUpdateId).set('text', 'Wysłanie zapytania nie powiodło się'); } }).send(); } function ajaxRequestManualLoopX(sUrl, sUpdateId) { if(typeof tinyMCE != 'undefined') removeEditors(sUpdateId); maxLoops = 99; showAjaxSpinner(sUpdateId, 'am'); i=0; ajaxRequestManualLoopXFunction(sUrl, sUpdateId); return false; }; function ajaxFormRequestManualLoop(sUrl, sUpdateId, formName) { if(typeof tinyMCE != 'undefined') removeEditors(sUpdateId); showAjaxSpinner(sUpdateId, 'am'); if(typeof tinyMCE != 'undefined') tinyMCE.triggerSave(); var formObj = $(formName); formObj.set('send', {url: sUrl, method: 'post', evalScripts: true, async: true, onSuccess: function(responseText,responseXML) { $(sUpdateId).set('html', responseText); hideAjaxSpinner(sUpdateId, 'am'); var bDoItAgain = doItAgainX(responseText, sUpdateId); if(bDoItAgain) { ajaxRequestManualLoopX(sUrl, sUpdateId); return; }; } } ).send(); }; function switchView(easy) { if(easy==1) { $$('div.normalView').each(function(ninja){ ninja.setStyle('display', 'block'); }); Cookie.write('viewType', 1, {path: '/administrator/', duration: 356}); $('normalViewSwitch').set( { 'styles' : { 'font-weight' : 'bold', 'text-decoration' : 'underline' } }); $('easyViewSwitch').set( { 'styles' : { 'font-weight' : 'normal', 'text-decoration' : 'none' } }); } else { $$('div.normalView').each(function(ninja){ ninja.setStyle('display', 'none'); }); Cookie.write('viewType', 0, {path: '/administrator/', duration: 356}); $('easyViewSwitch').set( { 'styles' : { 'font-weight' : 'bold', 'text-decoration' : 'underline' } }); $('normalViewSwitch').set( { 'styles' : { 'font-weight' : 'normal', 'text-decoration' : 'none' } }); } }
"

Przez to dropdowny z menu są cały czas rozwinięte.

Wgrywałem od nowa aktualizacje oraz całą paczkę 3.4.7 nic nie pomogło.

Czy ktoś wie czego to wina ?


« Ostatnia zmiana: 20 Wrzesień 2013, godz: 11:32 wysłana przez Bw »

publiker.pl

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Wiadomości: 1 867
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
Odp: a
« Odpowiedź #1 dnia: 20 Wrzesień 2013, godz: 11:30 »
Jak wgrałeś ponownie wszystkie pliki, to usuń cache przeglądarki i odśwież stronę. Pierwszy raz widzę taki problem, więc przypuszczam, że raczej jakiś plik został uszkodzony. Przegraj pliki dobrym programem do FTP (np. programem WinSCP) i powinno być OK.

Bw

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 8
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
Odp: Błąd po aktualizacji do 3.4.7
« Odpowiedź #2 dnia: 20 Wrzesień 2013, godz: 11:43 »
Wgrałem całość 3.4.7 poleconym programem WinSCP. Wszystkie pliki nadpisałem odpaliłem specjalnie w Operze której nie używam i niestety nic się nie zmieniło.

publiker.pl

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Wiadomości: 1 867
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
Odp: Błąd po aktualizacji do 3.4.7
« Odpowiedź #3 dnia: 20 Wrzesień 2013, godz: 14:44 »
Proszę przesłać na email dane dostępu do panelu i dane dostępu przez FTP do katalogu Publikera na serwerze.

Bw

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 8
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
Odp: Błąd po aktualizacji do 3.4.7
« Odpowiedź #4 dnia: 20 Wrzesień 2013, godz: 15:00 »
Przesłane

publiker.pl

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Wiadomości: 1 867
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
Odp: Błąd po aktualizacji do 3.4.7
« Odpowiedź #5 dnia: 20 Wrzesień 2013, godz: 15:13 »
Nie dostałem tych danych, wyślij jeszcze raz.

Bw

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 8
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
Odp: Błąd po aktualizacji do 3.4.7
« Odpowiedź #6 dnia: 20 Wrzesień 2013, godz: 15:29 »
Wysłane ponownie

publiker.pl

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Wiadomości: 1 867
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
Odp: Błąd po aktualizacji do 3.4.7
« Odpowiedź #7 dnia: 20 Wrzesień 2013, godz: 17:01 »
Nadal nic - wyślij może z innego adresu email.

Bw

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 8
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
Odp: Błąd po aktualizacji do 3.4.7
« Odpowiedź #8 dnia: 23 Wrzesień 2013, godz: 14:18 »
Wysłane aczkolwiek pewnie to nic nie da. Podaj może inny adres email ?

Bw

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 8
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
Odp: Błąd po aktualizacji do 3.4.7
« Odpowiedź #9 dnia: 24 Wrzesień 2013, godz: 13:58 »
Może w spamie są?

publiker.pl

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Wiadomości: 1 867
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
Odp: Błąd po aktualizacji do 3.4.7
« Odpowiedź #10 dnia: 24 Wrzesień 2013, godz: 17:19 »
Nie mam w SPAMie również, może spróbuj na adres: biuro (małpka) eszablony (kropka) pl