Autor Wątek: Brak tekstów  (Przeczytany 2146 razy)

nowyyy31

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 31
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
Brak tekstów
« dnia: 07 Sierpień 2013, godz: 14:40 »
Jak wchodzę w zakładkę teksty pełne np. wybieram teksty krótkie następnie jakiś tekst mam puste pole w tinyMCE. W podglądzie kodu HTML jest tekst.

W jaki sposób rozwiązać ten problem? Próbowałem naprawić błąd poprzez aktualizację z wersji 3.4.3 na wersja: 3.4.4.

Zrzut:

KarinaK

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 4
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
Odp: Brak tekstów
« Odpowiedź #1 dnia: 08 Sierpień 2013, godz: 11:48 »
Witam, mam dziś ten sam problem. Czy ktoś wie o co chodzi?

publiker.pl

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Wiadomości: 1 867
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
Odp: Brak tekstów
« Odpowiedź #2 dnia: 14 Sierpień 2013, godz: 13:24 »
Sugeruję ponownie pobrać paczkę instalacyjną i jeszcze raz przegrać cały katalog 'administrator' na serwer.

purzyk

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 3
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
Odp: Brak tekstów
« Odpowiedź #3 dnia: 14 Sierpień 2013, godz: 20:45 »
mam to samo
wgranie na nowo katalogu administrator nie pomaga

proszę o usunięcie usterki.

publiker.pl

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Wiadomości: 1 867
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
Odp: Brak tekstów
« Odpowiedź #4 dnia: 15 Sierpień 2013, godz: 10:53 »
Ostatnie aktualizacje FireFoxa musiały coś namieszać, bo ten edytor działał bez zarzutu od ponad dwóch lat. Już to poprawiliśmy, zaraz będzie aktualizacja dostępna na stronie.

publiker.pl

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Wiadomości: 1 867
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
Odp: Brak tekstów
« Odpowiedź #5 dnia: 15 Sierpień 2013, godz: 13:51 »
Aktualizacja usuwająca ten problem już jest dostępna.

Aktualną wersję instalacyjną oraz aktualizację programu można pobrać na stronie:
http://www.publiker.pl/a/katalogowanie/pobierz.html

nowyyy31

  • Newbie
  • *
  • Wiadomości: 31
  • Pomógł: 0
    • Zobacz profil
Odp: Brak tekstów
« Odpowiedź #6 dnia: 22 Sierpień 2013, godz: 09:17 »
Po zainstalowaniu wersji 3.4.5 wszystko jest ok :)