Publiker Forum

Publiker => Pytania, problemy => Wątek zaczęty przez: Suchjy w 17 Wrzesień 2013, godz: 13:27

Tytuł: zblokowało mi licencje
Wiadomość wysłana przez: Suchjy w 17 Wrzesień 2013, godz: 13:27
zblokowało mi licencje, możliwe ze zmienil sie adres ip domeny (zmiana na vps). czysta nowa instalacja zaraz po zakupie. chodzila troche

co mam zrobic?
Tytuł: Odp: zblokowało mi licencje
Wiadomość wysłana przez: Suchjy w 17 Wrzesień 2013, godz: 14:57
zamkniete. nie bylo curla po aktualizacji php